dilluns, 22 de setembre del 2008

ÈXIT ROTUND A LA 2ª FIRA TAST DEL PRÈSSIC D'IVARS


Aquest cap de setmana, al municipi d'Ivars de Noguera, hem acollit per segon any la Fira-Tast del nostre rei, el prèssic.


La fira va ser inaugurada juntament amb l'ampliació del centre d'acollida municipal i per ella i han passat 5000 visitants. Visitants, dels pobles del voltant, de les comarques veïnes i de força pobles de Catalunya.


Durant el cap de setmana hi ha hagut l'exposició de prèssics, comerços de la vila i associacions de la vila així com també un museu del tractament del prèssic i un tast del prèssic en el qual es podia degustar, de manera gratuïta, suc de prèssic, coca de prèssic, torrades amb melmelada de prèssic, prèssic amb xocolata i el gelat de prèssic. Tots aquests productes han estat elaborats artesanalment i amb prèssic d'Ivars, i la veritat es que estaven boníssims.


Com l'any passat també, l'Associació de joves "la Garsa" hi ha estat present. Dins el recinte d'exposició hi havia un estand de l'associació i a més a més tots els joves hem col·laborat en l'organització i hem estat fent de cambrers a la zona del tast.


Esprem que la fira-tast continuï així i vagi augmentant més encara l'índex d'afluència, aconseguint així promocionar a totes les contrades el nostre producte estrella: EL PRÈSSIC D'IVARS DE NOGUERA.


A reveure.